17 december 2021. Vier plaatsingen in één dag.

Een week voor de kerst 2021 is Gezinshuis Hakketak verrast met vier plaatsingen in één dag. Een drukke dag vol nieuwe ervaringen en emoties. Helaas hebben wij binnen enkele dagen van één afscheid moeten nemen. Dit zorgde even voor een crisis, maar al vrij snel ging de blik op de andere nieuwe spruiten. Wat volgde waren weken met nieuwe ontdekkingen, veel lol en voorzichtig kennismaken met de nieuwe karakters. Na een zorgvuldig matchingsproces hebben de drie overgebleven kanjers inmiddels een nieuw liefdevol huis gevonden. Binnenkort zullen we dan ook weer afscheid moeten gaan nemen. Dit zal bij de andere bewoners mogelijk weer voor een kleine crisis zorgen, maar ook na die crisis gaan de zon weer schijnen.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *