Vacature Medewerker

Vacature Medewerker Gezinshuis Hakketak

Wij zijn opzoek naar iemand die ons gezinshuis komt versterken. Ons gezinshuis wordt gerund door het ouderpaar en de kinderen verblijven langdurig in ons huis. In ons gezinshuis wonen 4 tot 5 uit huis geplaatste meisjes in de leeftijd van 6 tot 21 jaar. Ons gezinshuis bestaat uit twee delen; het woonhuis en daarnaast drie kamers voor zelfstandigheidstraining aan onze woonkamer vast. Hierdoor is het werk afwisselend en uitdagend. Herken je jezelf in onderstaand functieprofiel stuur dan snel je sollicitatie naar: info@gezinshuishakketak.nl

Functieprofiel:

Als je ons team komt versterken zullen je dagen afwisselend zijn. De ene dag zal je met een kind naar zwemles gaan en de andere dag zal je een gesprek over social media voeren en de gevaren hiervan. Ook het begeleiden van huiswerk zal een onderdeel zijn van je werkzaamheden. Je werk zal ook bestaan uit het begeleiden en toezicht houden op de vrije momenten en het aanbieden aan, en uitvoeren van, activiteiten met de kinderen. Je levert een bijdrage aan de begeleiding van dagelijkse gang van zaken binnen ons gezinshuis (eetmomenten en avondrituelen). Op rustige momneten ben je in staat om huishoudelijke taken te zien en op te pakken (was wisselen/vouwen, vaatwasser in/uit ruimen, stofzuigen etc.). Het hebben van een open en enthousiaste houding naar de kinderen is hierbij van groot belang. Het samenwerken en overleggen binnen een klein team en het kunnen maken van registraties is een onderdeel van je dagelijks werk.

Vaardigheden (bij voorkeur):

 • Je hebt kennis over hechtingsproblematiek en trauma.
 • Je vindt het leuk om met kinderen te spelen en knutselen.
 • Je bent creatief, stressbestendig en hebt een goed inlevingsvermogen.
 • Je wilt kinderen begeleiden bij hobby’s en andere sociale activiteiten.
 • Je ziet huishoudelijke taken en pakt deze proactief op.
 • Je bent vrolijk en enthousiast.
 • Je kunt het kind en zijn vooruitgang blijven zien en positief stimuleren.
 • Je bent iemand die graag in een klein en betrokken team wil werken.
 • Je toont initiatief en kunt zelf activiteiten bedenken en uitvoeren met de kinderen.
 • Je bent niet snel uit het veld geslagen.
 • Je vindt het niet erg  om wisselende tijden te werken.
 • Je hebt affiniteit met dieren.
 • Het hebben van een rijbewijs is een pré.

Werktijden:

In overleg 2 tot 4 middagen in de week van half 3 tot half 8. In overleg inzetbaar in de weekenden.

Professionalisering:

Je hebt bij ons de mogelijkheid om de cursus vlaggensysteem en de cursus werken met de meldcode kindermishandeling te volgen als je deze nog niet hebt. Andere opleidingen passend bij je werkzaamheden kunnen in overleg.

Laten we kennismaken

Spreekt bovenstaande vacature jouw aan en herken jij jezelf in de functieprofiel stuur dan je sollicitatiebrief naar: info@gezinshuishakketak.nl of bel met: 0681196189

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *