Aanbesteding Regio Rivierenland

Gezinshuis Hakketak heeft de aanbesteding jeugdhulp van de Regio Rivierenland afgerond. Deze aanbesteding bestaat uit twee delen. Een ontwikkelovereenkomst en een perceel (onderdeel) van de jeugdhulp. Waarbij wij uiteraard hebben ingeschreven op het perceel voor gezinshuizen. Onlangs hebben wij het bericht ontvangen dat wij officieel zijn toegelaten tot de zorgaanbieders binnen Regio Rivierenland. De Regio Rivierenland is een samenwerkingsverband van zes gemeenten, te weten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal. Het samenwerkingsverband ondersteunt de gemeenten in de taakuitvoering op het gebied van de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en jeugdhulp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *