Een heerlijk dagje Efteling

Donderdag hebben wij met alle kids genoten van een dagje Efteling. Het was heerlijk weer en lekker druk (de 1,5 mtr handhaven was helaas niet overal mogelijk). Om 9.30 uur zijn we gestart met de Fata Morgana en vervolgens hebben we alle klassieke attracties, zoals de Droomvlucht, Villa Volta, Symbolica, de Vogelrok en het Carnival Festival bezocht. In de middag hebben de stoere meiden genoten van ritjes in de achtbanen Joris en de Draak, De Vliegende Hollander en natuurlijk de Baron 1898. Voor sommige was het eerste keer van hun leven in de achtbaan! (#Trots). Voor de jongere dames gingen de Oldtimerbaan, de Carrousel, Monsieur Cannibale (de draaiende theepotten) hard genoeg. In de avond hebben we afgesloten met de spectaculaire Aquanura watershow. Kortom, het was een drukke, warme, heerlijke, onvergetelijke dag!      

Uitzicht op de achtbanen Joris en de Draak en de Baron 1898
Symbolica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *